10 iemesli, kāpēc izvelēties skaistumkopšanas speciālista kosmetoloģijā profesiju

Ir daudzi iemesli, kāpēc vajadzētu izvēlēties skaistumkopšanas speciālista profesiju. Tā ir aizraujoša, mainīga un inovatīva karjera. Mēs esam droši, ka daudzi no Jums, kas ir iegriezušies mūsu mājaslapā zina, ka vēlas studēt tieši Starptautiskajā Kosmetoloģijas koledžā. Lai palīdzētu pieņemt gala lēmumu, mēs esam uzskaitījuši 10 iemeslus, kāpēc kļūt par skaistumkopšanas speciālistu.

  1. Nemitīgi mainīga darba vide. Rutīna šajā nozarē nav raksturīga. Skaistumkopšanas nozare ir viena no visinovatīvākajām un jauniem atklājumiem, pētījumiem un sasniegumiem bagātākajām.
  2. Dažādi klienti. Lai arī ar laiku Tev nostiprināsies savs klientu loks, ikdienas darbā nākas sastapties ar daudz un dažādiem cilvēkiem, personībām no aizraujošām nozarēm. Tas nozīmē – iespēju izmantot komunikācijas psiholoģiju un iegūt jaunus, noderīgus kontaktus.
  3. Darbs ar cilvēkiem. Ja Tu esi komunikabls un uz klientu orientēts cilvēks, tad skaistumkopšanas speciālista darbs ir ideāli piemērots Tev! Nereti Tu kļūsti par klientu uzticamības personu. Ja Tevi aizrauj attiecību veidošana, tad estētiskā kosmetoloģija ir labākā izvēle!
  4. Karjeras iespējas. Tu vari gan strādāt citu labā, gan uzsākt savu uzņēmējdarbību. Iespējas ir bezgalīgas gan Latvijā, gan starptautiskā vidē.
  5. Savas algas noteicējs. Viss ir atkarīgs no Tava padarītā darba. Ja strādā individuāli, Tu pats nosaki savu pakalpojumu cenu. Tu esi pats atbildīgs par to, cik nopelni.
  6. Uzturi lielisku formu. Skaistumkopšanas speciālista darbs ir fiziski aktīvs. Ik dienu Tu izmanto savas rokas un kājas, nostiprini savu muskuļu tonusu un dedzini kalorijas! Tas ir lieliski, ja Tu neredzi sevi ofisa cilvēka lomā.
  7. Skaistumkopšanas notikumu epicentrā. Strādājot šajā nozarē, Tu nemitīgi apgūsti kaut ko jaunu (tehnoloģijas, tehnikas, produktus u.c.), apmeklē seminārus, izstādes un citus ar nozari saistītus pasākumus. Tu nedrīksti atļauties kļūt slinks, jo ik pēc 5 gadiem Tev ir gaidāma resertifikācija, kas apliecina Tavu kompetenci profesijā.
  8. Ceļo darba ietvaros. Nemitīgas iespējas apmeklēt fascinējošas valstis, kurās notiek skaistumkopšanas pasākumi, konkursi, zīmolu prezentācijas u.c.
  9. Sava laika noteicējs. Tu pats nosaki savu darba laiku un veido klientu pierakstu. Ja vēlies strādāt tikai no rītiem vai vakaros – tas ir Tavās iespējās! Katram klientam ir savas vēlmes attiecībā uz to, kad viņi vēlas saņemt pakalpojumu.
  10. Radošums. Tu vienmēr vari adaptēt pakalpojumu saviem klientiem (ja vien Tu nestrādā uzņēmumā, kas strādā pēc noteiktiem protokoliem). Tev ir neierobežotas iespējas izvēlēties kosmētikas tirgū piedāvātos produktus un pielāgot tos savu klientu vajadzībām.

Skaistumkopšanas speciālista karjera ir aizraujoša un pieprasījums pēc augsta līmeņa speciālistiem nemitīgi pieaug. Lai būtu konkurētspējīgs darba tirgū, ir nepieciešama kvalitatīva izglītība. Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža ir vadošā augstākās izglītības iestāde estētiskajā kosmetoloģijā, kas piedāvā 1. līmeņa augstāko izglītību un 4. profesionālo kvalifikācijas līmeni. Studiju noslēgumā absolvents iegūst valstiski un starptautiski atzītu diplomu, tiek iekļauts ārstniecības personu reģistrā un iegūst sertifikātu, kas dod iespēju pilntiesīgi strādāt skaistumkopšanas nozarē.

Papildus tam SKK piedāvā kārtot CIBTAC (Starptautiskā skaistumkopšanas un kosmetoloģijas savienība) eksāmenus, kas paver plašas iespējas realizēt savu karjeru starptautiskā vidē .

Leave a Reply

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading