Expo Beauty 2016 jau šajā nedēļas nogalē

Uzmanību mūsu studentiem! Aicinām apmeklēt izstādes Expo Beauty 2016 ietvaros LSSA organizētos bezmaksas seminārus. Studentiem draudzīga ieejas maksa, uzrādot studenta apliecību. Tiekamies izstādē jau šīs nedēļas nogalē!

1. līdz 3. aprīlim Skonto Hallē, norisināsies starptautiskā skaistumkopšanas izstāde Expo BeautyExpo Beauty ir vieta, kurā tiekas skaistumkopšanas industrijas radošie pārstāvji – frizieri, vizāžisti, kosmetologi, masieri un manikīra meistari, kā arī ikviens, kurš vienmēr vēlas būt skaists, slaids un vesels.

Izstādē tiks piedāvātas profesionālās kosmētikas līnijas, aparāta kosmetoloģija, frizieru un kosmetologu pakalpojumi, skaistumkopšanas un frizieru salonu iekārtas, permanentais grims, nagu serviss, masāžas tehnoloģijas, dekoratīvā kosmētika, Eko produkcija, vitamīni un uztura bagātinātāji, aksesuāri, ķermeņa un matu rotas; piedalīsies ap 150 dažādu uzņēmumu, kuri piedāvās brenda produkciju no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Grieķijas, Itālijas.

Izstādes organizatori ir sagatavojuši daudzveidīgu un piesātinātu programmu, kura patiks visiem – gan speciālistiem, gan izstādes apmeklētājiem.

Programmas ietvaros notiks profesionāli semināri frizieriem, kuros piedalīsies labākie starptautiskās klases meistari no Sanktpēterburgas Akadēmijas “Ņevskije berega”,kā arī semināri kosmetologiem, ko organizē Latvijas Skaistumkopšanas Speciālistu Asociācija. Pirmo reizi izstādes ietvaros notiks SPA SCHOOL studentu čempionāts „Meistaru Alleja” un konkurss „Kreatīvais make-up”, kuru organizē Baltijas Imidža speciālistu asociācija un Imidža skola Unastyle. Un, protams, visus iepriecinās pasākums, kurš jau ir kļuvis par tradīciju – Atvērtais Vizāžistu Konkurss, kuru organizē Baltijas Imidža speciālistu asociācija.

expobeauty-intensapro

Izstādes apmeklētājiem būs iespēja piedalīties dažādās interaktīvās aktivitātēs, piemēram, neprofesionālo modeļu konkursā – defile „Māte un meita”, konkursos „Garākā bize” un „Kreatīvākā bize”, kuros būs iespēja laimēt balvas. Laimēt balvas varēs arī jaunie pāri un citi apmeklētāji, piedaloties loterijās. Izstādes Expo Beauty 2016 ietvaros bezmaksas būs pieejami kinoseansi no BAFTA Londonas labāko īsfilmu krājumiem.

Viesus priecēs arī Make-Up Atelier Paris Latvia vizāžistu komanda, kura sniegs konsultācijas un izveidos make-up bezmaksas. Savukārt SPA SCHOOL būs sagatavojuši speciālistu paraugdemonstrējumus, programmas „Aromaterapija” prezentāciju un bezmaksas nodarbības visiem interesentiem par aromaterapijas pamatiem, pašmasāžu, sejas un ķermeņa kopšanu.

Presei, nozares speciālistiem un visiem izstādes apmeklētājiem interesants notikums būs “Apaļā galda” diskusijas, kurā tiks apspriesti aktuālākie temati, kas ietvers kosmetoloģijas, SPA, dekoratīvās kosmētikas un frizūru veidošanas tehnoloģiju attīstības pasaules tendences, Latvijas nozīmi skaistumkopšanas un veselības nozares darba tirgū, medicīnas un jaunāko tehnoloģiju ietekmi uz mūsdienīgas personības tēla veidošanu.

Šogad organizatori ir parūpējušies arī par jauno pāru vērtībām, izveidojot Wedding zonu, kurā tiks pārstāvēta visa kāzu organizēšanas pakalpojumu nozare: kāzu organizēšanas aģentūras un saloni, dekoratori, tūrisma aģentūras, fotogrāfi, kāzu vadītāji un daudzi citi. Wedding zonā 3.aprīlī norisināsies aizraujoša izrāde „Wedding show” ar aktieru dalību, ka arī būs unikāls un vienreizējs konkurss „Ekstravagantā līgava”, kur līgavas tēlu veidos speciālisti iedvesmojoties no mūzikas. Roks, kantri, klassika.. Jeb kāds mūzikas stils var kļūt par stilistu iedvesmas avotu, veidojot līgavas tēlu.

Piedalīšanās izstādes pasākumos dos spēcīgu stimulu speciālistiem savu radošo spēju attīstībai un meistarības paaugstināšanai, bet skaistumkopšanas nozares cienītājiem palīdzēs būt lietas kursā par aktuālajām tendencēm skaistumkopšanas jomā.

Sīkāka informācija apmeklējot izstādes mājaslapu www.expobeauty.lv
Izstādes organizators: LATEXPO

Izstādes darba laiks:
Piektdiena, 01.04.2016 – 11:00 – 19.00
Sestdiena, 02.04.2016 – 11:00 – 19.00
Svētdiena, 03.04.2016 – 11.00 – 18.00

Leave a Reply

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading