SKK Starptautiskā Zinātniski pētnieciskā konference – atskats!

2016.gada 11.aprīlī Rīgā, BA „Turība” telpās norisinājās Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas organizētā pirmā Starptautiskā zinātniski pētnieciskā konference „No skaistumkopšanas pirmsākumiem līdz mūsdienām”.

Konference bija plaši apmeklēta. Tajā piedalījās vairāk par 100 klausītājiem. Starptautisko Kosmetoloģijas koledžu (SKK) pārstāvēja koledžas akadēmiskais personāls, administrācija,  studenti, un absolventi. Interesentu vidū bija LU P. Stradiņa medicīnas koledžas pārstāvji un sadarbības partneru – Silēzijas Medicīnas koledžas (Katowice, Polija)  administrācijas pārstāves, kuras viesojās  ERASMUS+ programmas mobilitātes ietvaros.

Konferencē uzrunu teica SKK direktore Edītes Alksne un BA „Turība” rektora un Valdes priekšsēdētājs dr.paed. Aldis Baumanis. Klātesošajiem iedvesmojošu runu veltīja  arī Latvijas Skaistumkopšanas asociācijas prezidente, Skaistumkopšanas speciāliste Sabīne Ulberte.

Konferences darba kārtībā bija iekļautas ļoti dažādas un interesantas  tēmas no medicīnas un skaistumkopšanas jomas,  kā piemēram, LU P. Stradiņa medicīnas koledžas 3.kursa studente Kristīne Timofejeva uzstājās ar darba tēmu: „20.gs.divdesmito līdz piecdesmito gadu skaistumkopšanas aktualitātes Latvijā”, savukārt SKK absolvente, skaistumkopšanas speciāliste Olga Konoņenko darba tēma bija: „Mezoterapijas efektivitāte rētu terapijā”. Savukārt ar filozofisku tēmu „Vīrišķības un sievišķības psihofizioloģiskie aspekti” uzstājās SKK docente Zeltīte Cēderštrēma.

Konference izgaismoja to, ka šādas tikšanās un domu apmaiņa studentiem un akadēmiskajam personālam ir nepieciešama un jāorganizē regulāri. Arī abu koledžu absolventiem tā ir lieliska iespēja papildināt savas zināšanas ar aktuālo informāciju, kas noderēs viņu ikdienas darbā ar klientiem gan rosinās nākotnē pašus uzstāties ar saviem pētījumiem.

Esam ļoti gandarīti par paveikto, par to, ka šī konference iedvesmoja gan mūsu koledžas, gan partneru koledžas studentus un lektorus jauniem pētījumiem par saistošām un aktuālām tēmām skaistumkopšanas nozarē.

SKK konferences tēzes atrodamas TĒZES SKK konferencei 08.04.2106.

Uz tikšanos 2017.gadā!

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading