ERASMUS+ akadēmiskā personāla mobilitāte Kauņā!

ERAMUS + programmas akadēmiskās mobilitātes ietvaros  Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas lektore Baiba Grīnberga viesojās Lietuvā, Kauņā, kur piedalījās Starptautiskajā Konferencē – Health, environment and sustainable development: interdisciplinary approach”), kas norisinājās no 2016.gada 21.-23.septembrim.

Esam saņēmuši ļoti interesantu un jauku vēstuli no Baibas, par redzēto Kauņā!

” Pateicoties SKK direktores Edītes Alksnes negaidītam uzaicinājumam piedalīties starptautiskā konferencē HESDIA – 2016 („Health, environment and sustainable development: interdisciplinary approach”) Kauņā 21. un 22. septembrī, guvu patiešām vērtīgus padomus saskarsmē ar pacientiem (manas profesijas ietvaros) un, manuprāt, ļoti būtiski – jaunas idejas efektīvākam darbam ar studentiem.

Dažas no plašāk un dziļāk apskatītajām tēmām bija, piemēram, – kriostimulācija reimatoīdā artrīta, multiplās sklerozes, hronisku muguras sāpju gadījumā, kā arī organisma antioksidantu aktivizēšanā un Alcheimera slimības novēršanā geriatrijā; organisma iekaisuma marķieru saikne ar ķermeņa masas indeksu, vecumu un fiziskās aktivitātes līmeni; Alcheimera slimības laicīga diagnostika un iespējamie slimības progresēšanas aizkavēšanas veidi (Kauņas „Memory clinic” ārstes – psihiatres pieredzes); ādas kopšanas aspekti gados vecākiem cilvēkiem pansionātos; darba specifika ar mūsdienu studentiem, kurus varētu raksturot kā paaudzi „Es” (visu zināt griboša, prasīga, individuālu pieeju gaidoša u.tml.); uz pierādījumiem balstītas medicīnas prakse ārstniecības personām, tās „sētas” puse; kā arī skaistumkopšanas biznesa zinību nepieciešamība, bez kurām topošajiem speciālistiem šajā jomā ir grūti konkurēt un gūt panākumus.

Lietuva izcēlās ar izcili labiem un interesantiem pētījumiem, taču arī viesi no Beļģijas, Somijas un Portugāles sniedza patiešām kvalitatīvu devumu konferences dalībniekiem.”

Novēlam arī turpmāk Baibai Grīnbergai patīkamus un pieredzes bagātus braucienus! kauna_konference

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading