Karjeras nedēļa 2016 SKK!

Arī šogad Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža piedalījās Valsts Izglītības un attīstības aģentūras rīkotajā Karjeras nedēļā 2016! Šodien, 10.oktobrī, pie mums koledžā viesojās Rīgas Pārdaugavas pamatskolas 8.-9.klases skolnieces, kurām bija brīnišķīga iespēja noklausīties interaktīvu lekciju par skaistumkopšanu, kuru vadīja Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas absolvente Sintija Verbele.

Sintija Verbele (skaistumkopšanas nozarē darbojas kopš 2008.gada, sākotnēji mācījās Rīga, Starptautiskā Grima Mākslas Skolā, pēcāk LDMV iegūstot 3.profesionālo kvalifikācijas līmeni – vizuālā tēla stilista jomā, un 2014.gadā darbojās “Douglas Latvia” par vizāžas speciālisti, 2015.gada ieguva 4.kvalifikācijas līmeni- estētiskajā kosmetoloģijā, ir reģistrēta ārstniecības personu reģistrā, šobrīd strādā Starptautiskā Eiropas uzņēmumā “ESPA” par skaistumkopšanas speciālisti. Ieguvusi vairākus diplomus, sertifikātus un atzinības kā piem.: Creative industries contest “Zelta Griezums” – 1.prince, Audience Sympathy, Atzinības raksts- par ieguldīto darbu sagatavojot skolēnus starpnovadu mēroga konkursiem interešu izglītībā un ārpusstundu darbā utt., kā arī ir ieguvusi sertfikātu RPIVA, par tiesībam veikt pedagoģisko darbību.).

Pēc lekcijas pie Sintijas Verbeles, skolnieces devās pie mūsu lektorēm Rūtas Žagares un Daces Sekaces, kur bija iespējams noklausīties lekciju par veselības mācību, sejas masāžas pamatiem, kā arī pašu speciālistu pieredzi, šajā skaistajā profesijā.

 

Ja vēlaties arī ar savu skolu paviesoties Starptautiskajā Kosmetoloģijas koledžā – sazinieties ar mums!

 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading