ERASMUS+ absolventu prakses mobilitātē – Natalja Guiska!

Esam saņēmuši ļoti jauku un interesantu vēstuli no mūsu absolventes Nataljas Guiskas, kura piedalījās ERASMUS+ programmas neseno absolventu prakses mobilitātē.

“Labdien,

es strādāju “The Royal Spa” Kipras kūrortpilsētiņā Aija Napa. Veicu sejas kopšanas procedūras, ķermeņa estētiskās masāžas, skrubjus, ietīšanās procedūras, Spa manikīru un pedikīru. Strādāju ar spāņu kosmētisko brendu Gemaine de Capuccini un Izraēlas kosmētiku Premier. Tāpat manos pienākumos ietilpst konsultēt klientus par ādas kopšanu un ieteikt viņiem kosmētiskos produktus lietošanai mājas apstākļos.

Man patīk darbavieta un ar koledžas zināšanām var viegli sākt darbu, bet strādājot dienu dienā ar vieniem un tiem pašiem paņēmieniem ātri rodas vēlme iemācīties kaut ko jaunu, attīstīties, jo savādāk pēc kāda laika sāk palikt garlaicīgi. Jaunajā darba vietā mani apmācīja Gemaine de Capuccini sejas un ķermeņa masāžas tehnikām. Bet jau atkal prasās papildināt savas prasmes.

Darba šobrīd ir pietiekami – katram meistaram ik dienu ir vidēji 4-5 klienti.

Vide darbā ir draudzīga. Kolektīvs ir internacionāls – kolēģes nāk ne tikai no Kipras, bet arī no Grieķijas, Polijas, Anglijas un Bulgārijas.

Natalja Guiska”

 

Novēlam arī turpmāk Nataljai panākumus skaistumkopšanas nozarē!

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading