Sothy’s direktores Isabelle Villey vieslekcija SKK!

Starptautiskajā Kosmetoloģijas koledžā 2016.gada 2.decembrī viesojās SOTHY’s Paris Direktore Isabelle Villey ar vieslekciju „Laipni lūdzam Sothy’s pasaulē. Inovācijas, efektivitāte, drošība, bauda, prestižs.”

img_3585

Vieslekcijas laikā studentes tika iepazīstinātas ar SOTHY’s vēsturi, ideoloģiju un inovācijām. Kompānija SOTHYS, profesionālais kosmētiskais zīmols, vienmēr ir veltījusi lielu uzmanību zinātniskiem pētījumiem un inovatīvu komponentu izstrādei un pelnīti ir atzīts par vadošo ekspertu skaistuma jomā.

Ar SOTHY’s Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža sadarbojas jau kopš 2015.gada.

 

Pats vārds “Sothys” – ir ‘cēlies no Ēģiptes. Senajā Ēģiptē tā tika saukta pati spožākā debesu zvaigzne, kura tiem simbolizēja mūžīgo skaistumu.

legend-of-sothys

Profesionālās kosmētikas SOTHY’s vēstures pirmsākumi meklējami jau tālajā 1946.gadā, kad šo elitāro preču zīmi radīja medicīnas laboratorijas ārsts Hotcs (Hotz). Jau tajos laikos SOTHY’s bija neliels bet atpazīstams Parīzes Skaistuma institūts, kur elitāri klienti baudīja dažādus izsmalcinātas un oriģinālas ķermeņa kopšanas procedūras.

No  uzņēma pirmssākumiem tika pieņemts lēmums par to, ka SOTHYS produkcija tiks paredzēta institūtiem (skaistumkopšanas saloniem, SPA centriem) un tāda ekskluzīva politika ir saglabājusies līdz pat šodienai kā Francijā, tā arī visā pasaulē. Šodien SOTHYS ir pieprasīts vairāk kā 115 valstu tirgos. *

 

*Infromācijas avots: http://www.sothys.lv/sothys/lv/about_company/

 

 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading