Starptautiskā nedēļa Klaipēdas Universitātē

No  24. septembra līdz 28. septembris Klaipēdas Valsts Lietišķo zinātņu universitāte http://www.kvk.lt  notika Starptautiskā nedēļa, kuru apmeklēja arī Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas pārstāvji.

Šī ir trešā lielākā Lietuvas universitāte ar spēcīgu akadēmisko reputāciju.  Institūciju veido trīs fakultātes: uzņēmējdarbība, tehnoloģijas un veselības zinātne. Šeit tiek veikti dažādi zinātniskie pētījumi, kā arī dažādi projekti un konsultatīvās darbības. Tiek administrēti arī daudz līgumdarbu pētījumu tehnoloģiju, biomedicīnas, fizisko, sociālo, humanitāro zinātņu jomā.

Veselības zinātņu fakultātē studenti var izvēlēties vispārējās prakses aprūpes, fizioterapijas, zobu higiēnas, zobārstniecības, dietoloģijas, skaistumkopšanas, kā arī sociālā darba studijas. Šajā fakultātē studē 1055 skolēni.

KVK ir aprīkots ar modernām laboratorijām, iekārtām, prakses telpām, bibliotēkām utt.

Augstskola sadarbojas ar apmēram 200 izglītības iestādēm dažādās valstīs. Tai ir Erasmus universitātes harta un tā ir aktīvs ERASMUS + dalībnieks.

Pasākumā piedalījās viesi no Vācijas, Itālijas, Horvātijas, Bulgārijas, Čehijas, Polijas, Slovākijas Austrijas un protams Latvijas.Starptutiskās nedēļas ietvaros notika Starptautiskā konference “STUDIJAS-BIZNESS-SABIEDRĪBA: šobrīd un nākotnes ieskatā IV” , dažādi semināri, lekciju un laboratoriju apmeklējumi. Studentu starptautiskās pieredzes prezentācijas , ārvalstu viesu prezentācijas par savām augstskolām, kā arī  dažādas ekskursijas un citi interesanti sadarbības pasākumi.

 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading