Noslēgts sadarbības līgums ar University of West Attica Grieķijā

Rietumu Attikas Universitāte (UNIWA) ir dibināta 2018. gadā. Tā ir Piraeus Lietišķo zinātņu universitātes un Atēnu Lietišķo zinātņu universitātes apvienošanās rezultāts. Jaunā universitāte ir trešā lielākā Grieķijā. Universitāte, kas balstās uz ilgstošām un veiksmīgām tradīcijām, nodrošina augsta līmeņa bakalaura un pēcdiploma izglītību apvienojumā ar intensīvu pētniecības darbību konkrētās jomās. UNIWA ir pastāvīgas partnerattiecības ar citiem vietējiem un ārvalstu izglītības un pētniecības institūtiem, lai nepārtraukti uzlabotu studiju un pētniecības līmeni.

Rietumu Atikas universitāte atrodas Egaleo, Atēnās. Regulāri autobusu pakalpojumi un zilā metro līnija savieno universitātes pilsētiņas ar Atēnu un Pirejas centriem un pārējo Atiku. Rietumu Attikas universitāte piedāvā 26 bakalaura un 40 pēcdiploma programmas dažādās inženierzinātņu, ekonomikas, veselības, mākslas un pārtikas tehnoloģiju jomās. Tai skaitā kosmetoloģiju.

Pārstāvis no Universitātes pie mums viesosies jau maijā starptautiskās nedēļas laikā, lai izrunātu kopīgu sadarbību, savstarpējo studentu un personāla mobilitāti, kā arī sadarbību pētījumos.

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading