Riga Business Forum pulcē pasaules mēroga slavenības

2019. gada 7.novembrī norisinājās ikgadējais Riga Business Forum, kurā piedalījās tādi iedvesmojoši līderi un runātāji kā  Robin Sharma Sunil Tulsiani John Amaechi OBE Paul McKenna Eric Edmeades.

Forumu apmeklēja arī koledžas vadība – Marika Ģederte, Inguna Kaļķe un Ilze Blūma, vadības administratīvā efektivitātes, līderības un finanšu vadības kompetences paaugstināšanai un pilnveidošanai projekta Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža – labas pārvaldības ilgtspējīgs ekonomiskās izaugsmes dalībnieks” 8.2.3.0/18/A/002 specifiskā atbalsta mērķa “Nodrošināt labāku pārvaldību augstākās izglītības institūcijās” ietvaros.

Robin Sharma – pasaules vadošais domātājs līderības jomā. Tiek uzskatīts par vienu no pasaules vadošajiem referentiem līderības un personīgās meistarības jautājumos. BESTSELLERA MŪKS, KURŠ PĀRDEVA SAVU “FERRARI” AUTORS – 15 MILJONI PĀRDOTU GRĀMATU VISĀ PASAULĒ.

Robin Sharma oriģinālais redzējums par leģendāro līderību, neparastu radošumu un eksponenciālu produktivitāti ar “kaujā” pārbaudītiem instrumentiem palīdz veidot darbu, kas Jums ļauj dominēt savā profesionālajā lauciņā – kamēr dzīvojat dzīvi, kas iedvesmo pasauli.

Politikā, uzņēmējdarbībā un plašsaziņas līdzekļos ir neskaitāmas personības, kuras motivē meklēt mums piemītošās, nemainīgās vadības prasmes. Taču tas gandrīz nekad nav īstais risinājums – mainīt savu būtību, lai kariķētā veidā kļūtu līdzīgs iecienītam biznesa guru, ietekmīgam uzņēmējam vai prasīgam televīzijas šefpavāram.

JOHN AMAECHI, OBE – Psihologs, New York Times bestsellera autors un bijušais NBA basketbolists

Mūsdienās ir pieejams plašs dažādu iespēju klāsts. Tomēr neatkarīgi no tā, kādā uzņēmējdarbības nozarē strādājat, Jūsu klienti ir tie, kas maksā par to, lai Jūs varētu nodarboties ar to, ar ko šobrīd nodarbojaties. Kā Jūs iemantotu pasaules mēroga uzticamību un izveidotu šāda līmeņa biznesu – lai maksātspējīgi klienti sāktu Jūs vajāt? Kas ir visstraujāk augošais bizness uz planētas, un kā iegūt leģendāru personību atbalstu sava biznesa attīstīšanai?

SUNIL TULSIANI – “The Wealthy Cop” Bijušais policijas darbinieks, kas kļuvis par uzņēmēju-multimiljonāru.

Kā integrēt pierādītus biznesa vadības principus un pārdošanas psiholoģiju, kas nepieciešama, lai izaugtu par ļoti ienesīgu uzņēmumu, vienlaikus iemantojot daudz brīva laika?

Viņam pieder vai ir piederējuši datu apstrādes, lauku pakalpojumu, bezvadu tīkla, pasākumu vadīšanas un augstas precizitātes medicīniskās simulācijas uzņēmumi, kā arī Holivudas specefektu pakalpojumu uzņēmumi – viņa īpašumā esošās firmas ir strādājušas ar blockbuster filmām, tostarp Džeimsa Kamerona grāvēju Avatars, Nīla Blomkampa Elizeju, kā arī filmu Dzelzs vīrsTransformeri un Karību jūras pirāti franšīzēm. Vienlaikus viņam ir daudz laika, ko veltīt savai veselībai, attiecībām, kaislībām un hobijiem.

ERIC EDMEADES – Sērijveida uzņēmējs, stratēģisks padomdevējs un ekstraordināras dzīvošanas čempions

Panākumi un laime nav nejaušības, kas dažus cilvēkus negaidīti aplaimo, bet citiem iet secen. Tos rada konkrēti, pasaulē pieņemti darbības veidi.

Augstāka veiktspēja un lielāka pārliecība, mazāks stress un izmisums – lai dotos tajā virzienā, ko Jūs patiesi vēlaties īstenot sava biznesa izaugsmei.

PAUL McKENNA, PhD – #1 Pasaules hipnoterapeits, NLP meistars

Starptautisku bestselleru autors, kura grāmatas ir pārdotas vairāk nekā 7 miljonos eksemplāru un tulkotas 32 valodās.

Bestselleru Instant Influence & Charisma un The 3 Things That Will Change Your Destiny Today autors.

Augstākā līmeņa vadības apmācības ir viens no izvirzītajiem mēŗkiem ESF projekta Nr.8.2.3.0/18/A/002 Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža – labas pārvaldības ilgtspējīgs ekonomiskās izaugsmes dalībnieks ietvaros.

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading