Koledžas valdes priekšsēdētāja piedalās diskusijā par dažādību prestižajā apbalvošanas ceremonijā “Dažādībā ir spēks”

Sabiedrības integrācijas fonds sadarbībā ar nodibinājumu “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” arī šogad godināja Latvijas atvērtākos darba devējus, pasniedzot balvas “Dažādībā ir spēks”.

Kustības”Dažādībā ir spēks” mērķis ir veidot atpazīstamu un pozitīvu darba devēju kustību, kas par uzdevumu ikdienas darbā izvirza dažādības veicināšanu savos uzņēmumos, organizācijās, valsts vai pašvaldības iestādēs, biedrībās vai nodibinājumos – atzīstot, ka dažādība ir resurss un virzītājspēks organizācijas attīstībai un izcilu rezultātu sasniegšanai ikvienā jomā, jebkādos apstākļos.

Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža 2019. gada nogalē saņēma prestižo balvu kategorijā “Mūsu saziņa 2019”. Tā tiek piešķirta “par dažādības vadības elementu ieviešanu, dalīšanos labajā praksē un dažādu sabiedrības grupu iekļaušanas darba vidē veicināšanu”.

Visa 2020. gada garumā, mēs kā 2019. gada balvas ieguvēji, devāmies uz “Dažādībā ir spēks” organizētaiem semināriem, lai dalītos ar savu pieredzi un iedvesmotu arī citus uzņēmumus un organizācijas būt atvērtākiem.

20. novembrī norisinājās balvas “Dažadībā ir spēks” pasniegšanas ceremonija, kuras laikā notika diskusija par atvērtības jautājumiem, kurā koledžas valdes priekššedētāja dalījās ar pieredzi uzņēmumā.

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading