10 aktīvākie koledžas studenti varēs doties pieredzes vizītē uz Krētu

Jūlija sākumā Erasmus+ personāla pilnveides mobilitātē uz Krētu devās valdes priekšsēdētāja Marika Ģederte un docente Guna Geikina, lai apmeklētu kosmētikas ražotāju Pure Philosophy. Uzņēmums ražo Holistic Organic ādas kopšanas un uztura produktus, izmantojot dabiskas un bioloģiski audzētas sastāvdaļas. Uzņēmums pie mums viesojās divus gadus atpakaļ starptautiskās personāla nedēļas laikā un ielūdza koledžas pārstāvjus atbildes vizītē pie sevis.

Vizītes laikā tika apmeklēti ne tikai uzņēmumam piederošie vīna, olīvkoku lauki augstu kalnā, netālu no galvaspilsētas Iraklijas, bet arī iepazīstināts ar to, kā ražo dabīgo un holistisko kosmētiku. Kā raksta pats uzņēmums “Mūsu filozofija sākas ar izaicinājumu un misiju maksimizēt ieguvumus mūsu ādai un veselībai, vienlaikus samazinot ietekmi uz vidi. Mūsu iedvesma nāk no Krētas dabas, kurai piemīt spēcīgi noslēpumi un līdzekļi, kas tiek nodoti no paaudzes paaudzē.”

Mēs esam ļoti priecīgi paziņot, ka vizītes rezultātā esam vienojušies, ka nākamgad jūnija beigās 10 aktīvākie koledžas studenti kopā ar pedagogiem varēs doties pieredzes vizītē uz dabīgās kosmētikas ražotni un iepazīties ar olīveļļas plaši izmantojamajām īpašībām, iepazīties ar holistisko kosmētikas un uztura dzīvesveidu.

Paldies uzņēmumam Pure Philosophy un tās pārstāvjiem par silto un viesmīlīgo uzņemšanu!

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading