No prakses Tenerifē ir atgriezusies koledžas studente Nadīna

Nadīna uz Kanāriju salām devās marta vidū, lai trijos mēnešos izietu praksi viesnīcā Hotel OCÉANO Spa centrā Erasmus+ studentu prakses mobilitātes ietvaros. Vairāk par savu pieredzi Tenerifē, stāsta Nadīna.

Kādā veidā Tu uzzināji par iespējām piedalīties apmaiņas braucienā? 

Par iespēju piedalīties apmaiņas braucienā uzzināju no koledžas mājaslapas, sazinoties ar koledžu koledža sniedza pilnīgu un padziļinātu informāciju par iespēju piedalities Erasmus+ programa. 

Kāpēc izvēlējāties piedalīties Erasmus+ prakses mobilitātē? 

Izvēlējos piedalīties Erasmus+ prakses mobilitātē, jo programma sniedz daudz iespējas, vēlējos iegūt jaunu pieredzi ārzemēs, iepazīt citas valsts kultūru, iepazīt jaunus cilvēkus, kā arī iegūt jaunu pieredzi strādājot spa.

Kāda bija pieredze sadarbībā ar nosūtošo un uzņemošo institūciju gan pirms un pēc mobilitātes, gan tās laikā? 

Sadarbība ar nosūtošo un uzņemošo institūciju man bija pozitīva, vienmēr sniedza atbalstu, kad tas bija nepieciešams, varēju pilnībā paļauties, ka man palīdzēs. 

Uz kurieni Tu devies Erasmus+ apmaiņas programmas ietvaros? 

Es devos uz Tenerifi, Kanāriju salās, uz pilsētu Punta del Hidalgo. 

Kādi ir Jūsu profesionālie un personiskie ieguvumi no Erasmus+ prakses mobilitātes?

Viennozīmīgi no šīs mobilitātes ieguvu jaunas profesionālās iemaņas, deva ieskatu darba ikdienā, kas palīdzēja labāk izprast spa sistēmu. Praktizēju savas iemaņas, kas noteikti man noderēs nākotnē. Protams, iepazinu jaunus cilvēkus, kurus tagad varu saukt par draugiem. 

Cik ilgi Tu tur pavadīji un kādu pieredzi ieguvi? 

Praksē pavadīju 3 mēnešus. No sākuma bija iespēja braukt uz 4 mēnešiem, bet tajā laikā likās, ka 4 mēneši būs par daudz, varu noteikti teikt, ka tā nebija, laiks paskrēja nemanot, pieredzi, ko iegūst ir tā vērta. Domāju, ka pieredzi, ko iegūstu praksē nav ar neko salīdzināma, tas katram ir jāizbauda uz savas ādas. 

Kādi bija Jūsu spilgtākie iespaidi, dzīvojot ārpus Latvijas Erasmus+ prakses perioda laikā? 

Negaidīju, ka cilvēki nezinot angļu valodu, vienmēr bija atvērti man palīdzēt, tas noteikti mani pārsteidza.  Kā arī Tenerifes daba ir  ļoti atšķirīga no Latvijas, katru dienu to apbrīnoju, vieta, kur noteikti atgriezīšos. 

Kādus praktiskus padomus Jūs vēlētos sniegt tiem studentiem, kuri apsver iespēju piedalīties Erasmus+ prakses mobilitātē?

Noteikti nebaidīties un iziet no savas komforta zonas. Kā jau teicu šī pieredze nav ar neko salīdzināma, kamēr ir iespēja tā ir jāizmanto. 

Atgādinām, ka visiem Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas studentiem ir iespēja doties Erasmus+ studiju vai prakses mobilitātē. Vairāk par pieteikšanos https://skk.lv/erasmus/pieteiksanas-2020-2021-gadam/, rakstiet marika/at/skk.lv.

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading