Prakse Spānijā Artai ir devusi vēl lielāku pārliecību par savām zināšanām un prasmēm kosmetoloģijā

No 1.septembra līdz 6.novembrim, tāpat kā Violeta, arī Arta praktizēja SPA salonā Hotel OCÉANO. Arta labprāt padalījās ar bildēm un video no savas prakses vietas. Viesnīca atrodas Tenerifes ziemeļos, pilsētā Punta del Hidalgo, okeāna krastā. 

“Profesionālā ziņā esmu ieguvusi daudz jaunu zināšanu un praktiskā pieredze man ir ļāvusi saprast, ko tieši vēlos darīt nākotnē savā nozarē. Ieguvu ne tikai jaunas iemaņas, bet arī guvu pārliecību par savām līdzšinējām zināšanām un prasmēm.

Esmu iepazinusi daudz jaunus cilvēkus, kā arī ieguvusi draugus, ar kuriem noteikti vēl satikšos. Ir uzlabojušās manas angļu valodas zināšanas, kā arī esmu apguvusi pamatus spāņu valodā.

Mani pārsteidza spāņu atsaucība un laipnība. Biju sajūsmā par Tenerifes unikālo dabu, jo sala ir vulkāniskas izcelsmes. Visspilgtāk atmiņā ir palikušas sajūtas, kuras mani pārņēma, kad viena kolēģe no SPA man parādija Latvijas 5 latu sudraba monētu, kuru viņa bija atradusi Tenerifes pludmalē. 

Izvēlējos piedalīties Erasmus+ prakses mobilitātē, jo jau no studiju pirmā gada biju daudz domājusi par to, ka varētu aizbraukt pastrādāt ārpus Latvijas un gūt pieredzi kādā lielā uzņēmumā, kas sniedz SPA pakalpojumus un izkāpt no savas komforta zonas.”, tā par savu pieredzi raksta Arta.

Aicinām uz Erasmus+ pēcpusdienu 1.decembrī plkst. 16:00, kurā arī Arta padalīsies ar savu pieredzi Tenerīfē.

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading