Studentu pašpārvalde aicina studentus, pedagogus un administrāciju piedalīties aizraujošā auto – foto ekspedīcijā

Jau otro gadu turpināsim mūsu  aizsākto tradīciju “Iepazīsti Latviju”, lai caur spēli un azartu, iepazītu Latviju. Brauciens tiek rīkots par godu Latvijas Neatkarības atjaunošanai.  

Esam sagatavojuši saviem studentiem, pedagogiem un administrācijai pavadīt 4.maiju izzinoši, interesanti un aizraujoši.

Kas Tev jādara:

  1. Veido komandu ar saviem kursa biedriem vai ģimeni ( 2-5 personas) un dodies nelielā ceļojumā. 
  2.  PIESAKI Komandu ŠEIT: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi4PMzX-97qbcP82t4JLrAR6J0wKKSTT6ZbtBGQw8RWA4cKg/viewform līdz 25. aprīlim.

Brauciena laikā jāmeklē kontrolpunkti interesantās, zināmās un  nezināmās vietās un pie tiem jānofotografējas, kā arī jāveic papilduzdevumi punktu iegūšanai.  Brauciena noslēgumā visi kopā pulcēsimies Baltā galdauta svētku piknikā, lai svinētu Latvijas neatkarības atjaunošanu. 

Un kā tad bez balvām. Dažas no plānotajām nominācijām: 1,2,3. vieta pēc punktu skaita.  “Stilīgākais pikniks”, “interesantāk noformētais komandas auto”, “Interesantākais komandas stils”,  “Atraktīvākā komanda”,  “Mierinājuma balva” komandai, kura savākusi vismazāko punktu skaitu. 

Startēt varēs no jebkuras sev ērtākās vietas laika posmā no 10:00.  Finišs 15.00  Konkrētā vietā,  par kuru uzzināsiet, uzsākot braucienu.  Maršrutu un visus uzdevumus katra komanda saņems 4. maija rītā, pirms starta. Nolikums un sīkāka informācija par pasākumu sekos.  Bet tagad veido komandu un piesakies! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi4PMzX-97qbcP82t4JLrAR6J0wKKSTT6ZbtBGQw8RWA4cKg/viewform

Pieteikšanās tikai līdz 25. aprīlim.

Tālrunis uzziņām: Jolanta 28 220 232

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading