No prakses Kanāriju salās ir atgriezusies Laura

Laura Tenerifē, Spānijā pavadīja 3 mēnešus un praktizēja viesnīcā Hotel OCÉANO Spa departamentā. Kā atzīst Laura savā pieredzes stāstā, šīs prakses laikā ieguvu daudz profesionālos un personiskos ieguvumus. Profesionālā ziņā ieguvu jaunas iemaņas savā nozarē, kolēģi vienmēr dalījās ar savām zināšanām, kas man šķita tiešām interesanti un noderīgi! Ieguvu pamatus spāņu valodā, jo darba kolektīvā komunukācija savstarpēji noritēja tikai spāniski, kas no sākuma bija grūti, bet ar laiku pie tā pieradu un spēju saprast, kad no manis kaut kas bija nepieciešams. Es veicu tādas ķermeņa procedūras, kā ietīšana ar aļģēm, mālu un eļļu, ķermeņa pīlingu un limfodrenāžas procedūras kājām. Attīstīju savas prasmes komunikācijā, iemācījos pielāgoties klientam, jo katram no viņiem bija citādākas vēlmes un sajūtas procedūru laikā. Uz šo vietu brauca cilvēki no dažādām valstīm, kas arī man deva lielāku pieredzi. Iemācijos, kā ir strādāt citā vidē un sapratu, ka arī nākotnē vēlos turpināt ceļot un strādāt citās valstīs!

Ārpus darba laika devos apskatīt šo skaisto, vulkānisko salu, iepazinu viņu kultūru un tradīcijas, kā arī ieguvu iespēju iejusties viņu dzīves ritmā. Visvairāk Tenerife man paliks atmiņā, jo es iepazinu daudz jaunus draugus ar kuriem noteikti vēl satikšos!

Viss šis laiks, ko pavadīju Tenerifē man paliks spilgti atmiņā, daba, apburošie saullēkti un saulrieti. Cilvēki šeit ir draudzīgi, pozitīvi noskaņoti un vienmēr gatavi palīdzēt. Var šķist, ka Tenerife ir maza un klusa zeme, bet tā noteikti nav, dzīve šeit rit pilnā sparā! Man tiešām pietrūks viņu tradicionālā virtuve, kuru bieži devos baudīt vienā no kafejnīcām, pilsētā, kurā dzīvoju, viesmīļi bija ļoti jauki, vienmēr atpazina mani un apjautājās kā man iet! 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading