ERASMUS+ pieredze Vācijā!

Esam saņēmuši ļoti jauku un tiešām interesantu vēstuli no mūsu studentes Marikas Krūmiņas, kura ERASMUS+ mobilitātes programmas ietvaros iziet praksi Bar Bertich, Vācija!

Marikas vēstule:

” Eju praksē Vācijā, mazā kūrortpilsētiņā Bad Bertrich, ”Park Hotel”, veicu dažādas procedūras labsajūtai, veicu masāžas (muguras, visa ķermeņa, kāju, pēdu, galvas), ķermeņa skrubjus, manikīru, pedikīru, ausu sveces (relaksācijas nolūkos). Kā arī  veicu aromātisko eļļu karstās ūdens gultas ietīšanas, sagatavoju romantiskas vannas, Kleopatras skaistuma vannas, sejas procedūras.

Strādāju piecas dienas nedēļā no 9 rītā līdz 16 vai 17 pēcpusdienā. Jau ar pirmo dienu man ļāva darboties patstāvīgi, un klienti ir ļoti pozitīvi atsaucīgi un mani slavē citiem hoteļa iemītniekiem. Kolēģe (sieviete) ir ļoti saprotoša, čakla, visu darām kopā, pamāca, iesaka, un darbi uzreiz vieglāki, kad tos darām kopā,

Darba apģērbs ir baltas bikses un rozā Polo krekls. Pēc darba es kāpju kalnos vai par brīvu tūristiem izrādu pilsētu, veikaliņus, kafejnīcas un sīki un smalki izstāstu gan pilsētas vēsturi gan viņus izvadāju pa pilsētu, iesaistu viņus aktivitātēs un aizvedu uz vietu kur var konkrētos laikos dabūt ārstniecisko minerālūdeni, kuru izrakuši romieši, kad bija ieradušies caur Romas impēriju. Izrādu arī vulkānisko ūdeņu vannas, baseinus, stāstu ko ūdens labu dara ķermenim, uzklausu viņu problēmas un norādu viņiem firmu vai uzņēmumu pilsētā, kurā viņiem spēs palīdzēt konkrētajā sfērā.”

Esam ļoti gandarīti par Marikas panākumiem!

 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading