Izstāde „Baltic Beauty” iezīmē skaistumkopšanas nozares jaunumus Baltijā un Ziemeļvalstu reģionā

screen-shot-2016-10-31-at-9-30-17-am

Skaistumkopšanas nozares vērienīgākais projekts Baltijā un pat Skandināvijā – izstāde „Baltic Beauty” ik gadu vienkopus pulcē vairāk nekā 330 uzņēmumu no Latvijas un ārvalstīm, to apmeklē tūkstošiem nozares profesionāļu un interesentu!

Gadu no gada pieaug izstādes eksponentu un apmeklētāju skaits, tostarp palielinās arī profesionālo apmeklētāju un dalībnieku skaits no ārvalstīm, apliecinot „Baltic Beauty” nozīmību skaistumkopšanas industrijā. Arī pagājušais gads nebija izņēmums, jo izstādē „Baltic Beauty 2015”, kas notika jau 11. reizi, piedalījās 336 firmas no 15 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, ASV, Baltkrievijas, Dānijas, Grieķijas, Itālijas, Krievijas, Lielbritānijas, Norvēģijas, Pakistānas, Polijas un Vācijas. Trīs dienās to apmeklēja 30 702 apmeklētāji, no tiem 15 139 bija profesionāļi.

Plaša ekspozīcija
Izstādes ekspozīcijā, kas izvietota divās tematiskajās zālēs “Matu skaistuma pasaule” un “Sejas un ķermeņa skaistuma pasaule”, dalībnieki prezentē jaunākās skaistumkopšanas tendences un plašu profesionālās un plaša patēriņa produktu un procedūru piedāvājumu. Lai šajā klāstā labāk orientētos, pērn izstādē „Baltic Beauty 2015” pirmo reizi bija iekārtota speciāla podestūra jaunumu prezentācijām, kur nozares profesionāļi īsā un koncentrētā veidā varēja iepazīties ar aktuālāko nozarē. „Baltic Beauty” projekta vadītāja Kristīne Čerņavska uzsver: „Nozares uzņēmumi novērtē „Baltic Beauty” nozīmi tālākai produktu virzībai Baltijas un Ziemeļvalstu reģionā, tādēļ ir patiess prieks dalībnieku stendos redzēt aizvien vairāk pasaules skaistumkopšanas industrijas jaunākos produktus un aparāttehnoloģijas.”

Konkursi 

Ik gadu līdzās ekspozīcijai visās trīs izstādes dienās norisinās vairāk nekā 47 koši, izdomas bagāti skaistuma industrijas konkursi frizieriem, kosmetologiem, manikīra meistariem un vizāžistiem. „Pagājušā gada jaunumi – X Baltijas spa čempionāts, kas pirmo reizi norisinājās izstādē, un krāšņais „Full Fashion Look SS 2016” konkurss – izpelnījās profesionāļu un skatītāju atzinību, tādēļ arī šogad turpināsim labi iesākto, un „Baltic Beauty 2016” notiks jau XI Baltijas spa čempionāts. Ņemot vērā spa speciālistu interesi, plānoti tiek arī spa paraudemonstrējumi un arī jauni konkursi,” atzīst Kristīne Čerņavska.

Programma profesionāļiem
Izstādes plašā profesionālā sadaļa nav iedomājama bez semināriem, paraugdemonstrējumiem un meistarklasēm, kurās ikviens profesionālis var pilnveidot sevi un apgūt ko jaunu, tostarp mācoties arī no Eiropas un pasaules labākajiem meistariem. Lielu atsaucību „Baltic Beauty 2015” guva pasaulē pazīstamās krievu masieres, pasaules līmeņa industrijas zvaigznes Elenas Zemskovas meistarklase, pasaulslavenie friziermākslas guru – profesionālo frizētavu un skaistumkopšanas akadēmiju tīkla „Toni & Guy” radošā komanda no Lielbritānijas un daudzi, daudzi citi. Arī šogad izstādē „Baltic Beauty 2016” būs bagātīga izglītojošā programma profesionāļiem, tajā starpā 4. novembrī notiks Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas, CIDESCO sekcijas Latvijā rīkotā konference, bet 5. novembrī norisināsies Latvijas Ārstu biedrības rīkotā konference, kurā speciālisti diskutēs par ādas veselību un problēmām

Projektu “Baltic Beauty 2016” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un SIA “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību un Latvijas SPA & Wellness federāciju.

Uz tikšanos 12. skaistumkopšanas projektā „Baltic Beauty 2016” no 4. līdz 6. novembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā!

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading