Marika Ģederte kļūst par laureāti un apbalvošanas ceremonijā saņem balvu par sociālo atbildību “Balva Cilvēka izaugsmei”

14. decembrī noritēja “Balva Cilvēka izaugsmei” apbalvošanas ceremonija, tika godināti cilvēki, organizācijas un uzņēmumi, kuri ieguldījuši savu darbu, laiku un enerģiju Latvijas iedzīvotāju izaugsmē, veselībā un labklājībā. Balvu konkursu organizēja Latvijas Pilsoniskā alianse, ASV vēstniecība Latvijā un Amerikas Tirdzniecības Palāta Latvijā. Balvu konkursa patrons ir valsts prezidents Raimonds Vējonis: “Balvu konkurss “Balva Cilvēka izaugsmei” aptver daudzas Latvijas ilgtermiņa attīstībai nozīmīgas jomas, savukārt katra nominācija izceļ kāda cilvēka, uzņēmuma vai organizācijas nozīmīgo darbu sabiedrības labā. Esmu gandarīts par katra ieguldījumu un par to, cik lieliski, gudri un uzņēmīgi cilvēki dzīvo Latvijā!”

Balvu par sociālo atbildību saņēma Marika Ģederte,Starptautiskās Kosmetoloģijas koledžas valdes priekšsēdētāja un Bērnu paliatīvās aprūpes biedrība patronese. Ar Marikas palīdzību tika savākti naudas līdzekļi “Enģeļu nometnei” ģimenēm ar neārstējami slimiem bērniem un viņu ģimenes locekļiem. Kā arī noorganizēts tenisa labdarības turnīrs, ar mērķi piesaistīt ziedojumus Bērnu Paliatīvās aprūpes biedrībai. Viņa ir ieguvusi Paul Harris Fellowship (Rotary International, 2016.) apbalvojumu.

 

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading