No prakses Tenerifē atgriezusies mūsu koledžas studente Violeta

No 01.09.2021 – 06.11.2021 Violeta savu praksi pavadīja Tenerifē, viesnīcā Hotel OCÉANO, kurā ir praktizējušas jau vairākas mūsu koledžas studentes.

Kā atzīst Violeta savā pieredzes stāstā, viņa ir devusies uz Spāniju bez angļu valodas zināšanām un neskatoties uz to, dabūjusi prakses vietu. “Dzīve Tenerifē rit pilnā sparā!  Cilvēki ir atvērti, vienmēr gatavi jums palīdzēt, pat ja jūs nesazināties vienā valodā.  Nekad nebiju domājusi, ka oktobrī pēc darba došos peldēties okeānā.  Laiks tur paskrēja ļoti ātri, un tas ir vieta , kur noteikti atgriezīšos!

Ieguvu jaunas profesionālās iemaņas, iemācījos atrast pieeju katram klientam, jo ​​viņi ir tik dažādi!  Es arī sapratu, cik svarīgi ir darīt savu darbu ar mīlestību, kā teica mūsu kolēģe: “Darbā Spā ir svarīgi dod mīlestību klientiem , kad jūs veicat procedūru – ielieciet 90% mīlestības un tikai atlikušie 10% — tehnika”.

Mans personīgais sasniegums ir tas, ka šajā laikā es iemācījos angļu valodu, jo es devos uz Spāniju, nemaz nezinot angļu valodu.  Es satiku brīnišķīgus cilvēkus, kurus varu saukt par draugiem un ar kuriem noteikti vēlos palikt kontakta.  Man arī ļoti negaidīti un patīkami bija tas, ka mūsu prakses beigās viesnīcas vadītāja mums teica, ka, ja vēlēsimies atgriezties, viņi vienmēr priecāsies mūs redzēt savā viesnīcā.

Violeta iesaka pārējiem studentiem: “Nebaidieties un izmantojiet  šo iespēju, šo pieredzi nevar ne ar ko salīdzināt.  Ja jūs,  tāpat kā es domājat , ka jums  pietiks ar 2 mēnešiem, jo ​​3 vai vairāk būtu par daudz, tas tā nav!  Mans laiks Tenerifē paskrēja pārāk ātri, ja es varētu atgriezties, es dotos mobilitāti uz ilgāku laiku!

Izvēloties valsti, uz kuru dodaties, atcerieties, ka jūs neesat ka tūrists!  Jums jābūt gatavam dažādiem izaicinājumiem.  Bet šī ir pieredze, kas dos daudz vairāk nekā profesionāla pieredze, tā ir dzīves pieredze, ko atcerēties visu mūžu.”

Par to, kā gāja gan Violetai, Jekaterinai un Artai praksē ārpus Latvijas, jūs varēsiet uzzināt Erasmus+ pēcpusdienā 1.decembrī plkst. 16:00

Discover more from Starptautiskā Kosmetoloģijas koledža

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading